Babysalmesang | Grøndalskirken

Udgivet man d. 8. apr 2019, kl. 11:21
Nyheder

Du kan nu tilmelde dig og din baby et nyt hold babysalmesang med opstart 19. august. Du finder tilmeldingsformularen nederst på siden.

At synge er en naturlig del af børns liv. Sang kan mere end noget andet beskrive en stemningsverden og forløse følelser. Den musik barnet hører i de første år, bliver ikke glemt. Det betyder, at de melodier, der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge gemt i barnets erindring som noget trygt og godt, der senere i livet kan blive til glæde og trøst.

Babysalmesangen indeholder salmer, ældre og nutidige børnesange, danse, rim og remser. Forskellige rekvisitter som tøjdyr, vifter og tørklæder og blid musik vil indgå.

Tid
Onsdage kl. 11.00 - 11.45. Undervisningen foregår i kirken. Der er mulighed for at drikke kaffe før eller efter babysalmesangen. Barnevogne kan stilles udendørs i kirkens have.