Filmaftener i Grøndalskirken | Grøndalskirken

Filmaftener i Grøndalskirken

Udgivet fre d. 23. aug 2019, kl. 11:27

Tro på film!

Som noget nyt, er det nu muligt at se en film sammen med andre i kirken. Filmenene vil blive introduceret af sognepræst Ulla Toft, og der vil bagefter være mulighed for at tale sammen, om den film, vi har set.

Når vi nu skal i biografen, er der selvfølgelig både popcorn og lidt godt at drikke. Vi begynder klokken 19.00 og slutter cirka klokken 22.00. Alle er velkomne og det er gratis.

I efteråret vil der blive vist tre film, under overskriften ”livet på kanten”. Den første film, vi skal se, er den prisvindende film ”Jeg har elsket dig så længe”. Det er et mesterligt og indtrængende drama af den franske instruktør Philippe Cloudel. Læs mere om filmen på kirkens hjemmeside, men glæd jer!

Sæt allerede nu datoerne for oktober og novembers filmaftner i kalenderen. Det er den 22. oktober og den

19. november – samme tid og sted.