Fredagscafé: Hvad er demens og hvordan får vi sunde hjerne? | Grøndalskirken

Dato Fredag d. 11. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
25 kr.
Fredagscafé: Hvad er demens og hvordan får vi sunde hjerne?

Demensrådgiver Pernille Stages foredrag kommer til at fokusere på generel viden omkring demens, de ti tegn på demens, udredningsproceduren, samt lidt om hvad videnskaben fortæller os, at man selv kan gøre for at forebygge demens.

Derudover, præsenteres de forskellige tilbud, som Center for Demens – træning og rådgivning tilbyder, både for mennesker med demens samt pårørende. Der vil være tid til spørgsmål og dialog.

Pernille Stage er uddannet cand.scient i global sundhed fra Københavns Universitet og har siden 1. februar 2021 været ansat som demensfaglig rådgiver i Center for Demens – træning og rådgivning i Københavns kommune. Inden da har hun arbejdet fire år i Næstved Kommune med ensomhedsforebyggelse blandt ældre.