Fredagscafé: På rejse til Assisi | Grøndalskirken

Dato Fredag d. 25. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
25 kr.
Fredagscafé: På rejse til Assisi

Denne eftermiddag drager vi sammen med Brita Bülow og Jette Thomsen til den smukke italienske by Assisi. De vil fortælle os om en spændende rejse de foretog i sensommeren 2021, hvor de boede hos Alcantarine Søstrene i deres nyrenoverede kloster.

Den danske munk Broder Theodor viste dem rundt i Basilica di San Francesco, gravkirken for Frans af Assisi, og de var rundt i den historiske by for blandt andet at se, hvor Frans af Assisi blev født, og hvor hans forældre havde deres klædeforretning.

Brita Bülow og Jette Thomsen vil fortælle os om mange af de interessante oplevelser og vise udvalgte billeder undervejs. Vi skal blandt andet op i 1200 meters højde, hvor der skete noget helt særligt for Frans af Assisi!