Læsekreds: Hvor flodkrebsene synger | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 1. februar 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Læsekreds: Hvor flodkrebsene synger

Hvor flodkrebsene synger er en uforglemmelig og bittersød fortælling om svigtede skæbner, bristede hjerter og et gådefuldt mord i 60’ernes North Carolina.

I landsbyen Barkley Cove florerer myten om den smukke, men vilde ”Marsh Girl”. Som bare 10-årig bliver Kya Clark overladt til sin egen skæbne i North Carolinas sumpede marskland. Alle i familien svigter hende, og Kya må lære at klare sig selv trods sin unge alder.

Kya kan hverken læse eller regne, og naturen, mågerne og marskens dyreliv bliver hendes lærebog. Sky som hun er og uden sociale kompetencer, starter mødet med drengen Tate et nyt kapitel i hendes ensomme liv.

Men håbet om en fremtid med Tate styrter i grus, da han træffer en utilgivelig beslutning.

Delia Owens har med ’Hvor flodkrebsene synger’ begået en perle af en debutroman. Det er en utrolig smuk fortælling med et billedskabende sprog, der rammer lige i hjertet. Naturbeskrivelserne er magiske og handlingen utrolig smuk og stærk, men også skrøbelig og smertefuldt skrevet med Kyas karakter som den klart lysende stjerne gennem fortællingen.

Tilmelding til:
Tine Vængtoft Kristensen, e-mail: tik@km.dk eller