Læsekreds: Englenes sorg | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 5. april 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Grøndalskirken, Njalsgade, 2300 København S
Læsekreds: Englenes sorg

Anden del af Jón Kalman Stefánssons planlagte triologi om livet på Islands vestkyst for hundrede år siden lever fuldt ud op til forventningerne.

Historien fortsætter, hvor vi slap den i ’Himmerige og Helvede’. Det er nu tre uger siden, drengen kom til staden for at aflevere den bog, der slog Baldur ihjel, tilbage til den gamle, blinde kaptajn.

Drengen er stadig i sorg, forvirret omkring sin identitet og havde egentlig planlagt at dø, men langsomt begynder livet at give mere mening. Ikke mindst på grund af de to stærke kvinder, Helga og Geirtrud, der er fast besluttet på at tage hånd om drengen samt give ham uddannelse.

Som i ’Himmerige og helvede’ er det intet mindre end naturens kræfter og livets store spørgsmål, det handler om. Det er på en gang nedslående og samtidig vidunderligt livsbekræftende. Det går lige i hjertet, og som altid med Stefánssons bøger skaber det rum for eftertænksomhed.

Barsk, gribende og smuk - det er poetisk fortællekunst, der får englene til at synge.

Tilmelding til:
Tine Vængtoft Kristensen, e-mail: tik@km.dk eller