Læsekreds: Det, der skiller os | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 7. juni 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Læsekreds: Det, der skiller os

Det, der skiller os er den amerikanske forfatter Brit Bennetts rørende roman om familierelationer, kærlighed og raceforskel.

Samtidig er den et fremragende portræt af det amerikanske samfund fra 1950’erne til 1990’erne – og en roman, der med dyb empati udforsker vores forhold til fortiden, hvordan den former os, hvordan vi holder fast i den, og hvordan vi forsøger at undslippe den.

De enæggede tvillinger, Stella og Desiree Vignes, vokser op i en lille sydstatsflække befolket af sorte, der i 1950’ernes USA er født til et liv uden de hvides privilegier. De to piger er uadskillelige som børn og stikker som 16-årige af sammen fra byen og deres mor i troen på et bedre liv. Men skæbnen og deres livsvalg skiller dem ad, og tvillingerne ender med at leve to meget forskellige liv langt fra hinanden.

Det, der skiller os, er en stort anlagt amerikansk slægtsroman, som byder på en medrivende og nuanceret fortælling om identitet, race og livsvalg.

Tilmelding til:
Tine Vængtoft Kristensen, e-mail: tik@km.dk eller