Fredagscafé: Havnerundfart | Grøndalskirken

Dato Fredag d. 29. juli 2022, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Fredagscafé: Havnerundfart

Havnerundfart er indbegrebet af sommer og København. At sidde i båden skulder ved skulder og nyde udsigten og lyden af vand, er en dejlig oplevelse. Vi skal se smukke gamle huse og maleriske udsigter, Vi skal se gamle mindesmærker og krudthuse. Det store anker i Nyhavn og alle de flotte sejlskibe.

Det er en fast sommertradition, at vi tager på havnerundfart. Det gør vi også denne sommer. Vi mødes i Grøndalskirken kl. 10 og tager bus 2A til Børsen, hvor vi står af. Derefter går vi over til Kronometertrappen ved Holmens Kirke over for Børsen og står på båden. Turens varighed er cirka 60 minutter og billetprisen er 50 kroner.

Vel på land igen tager vi sammen tilbage til Grøndalskirken og spiser smørrebrød. Hvis der er nogle, der ikke har lyst til at tage med på havnerundfarten, med gerne vil være med til at spise smørrebrød sammen i Grøndalskirken, skal I bare give besked ved tilmelding. Husk penge til smørrebrød, rundfart og transport.

Tilmelding på kirkekontoret 38 79 03 11 eller til sognepræst Ulla Toft e-mail: ut@km.dk eller på tlf.: 30 33 07 37. Sidste for tilmelding er tirsdag d. 26. juli.