Forfatteraften med Anja C. Andersen og Anna Mejlhede | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 8. november 2022, kl. 18:30

"Livet er et mirakel"
Med Anja C. Andersen og Anna Mejlhede

Nogle bliver svimle, når de kigger ud i himmelrummet, andre bliver nysgerrige. Og nogle ser ligefrem glimt af Gud. Men hvad skabte det enorme univers – og hvad har formet vores liv? Astrofysiker Anja C. Andersen og sogne- og orlogspræst Anna Mejlhede deler deres faglige viden, personlige historier og eksistentielle overvejelser. Ikke bare for at blive klogere på de naturvidenskabelige og kulturelle grundsten, der er grundlaget for vores kultur, men også fordi begge vinkler indkredser, hvad det vil sige at være menneske.

Vi mødes kl. 18.30 for at spise tapas og drikke et glas vin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Pris: 75 kr. - billetter købes hos Dahls Bøger, Godthåbsvej 227