9 læsninger med Kammerkoret Laetitia Musica | Grøndalskirken

Dato Søndag d. 11. december 2022, kl. 15:00
Ulla Toft
9 læsninger med Kammerkoret Laetitia Musica

Det er en efterhånden mangeårig tradition, at kammerkoret Laetitia Musica synger i Grøndalskirken i forbindelse med de ni læsninger. Laetitia Musica er musikglæde og 22 rutinerede sangere fordelt på 8 stemmer. Korets repertoire er klassisk, men spænder bredt fra renæssancemusik til helt nye korsatser. Flere af de nyskrevne værker på repertoiret er skrevet af korets dirigent, Anne-Terese Sales, der også er en dygtig arrangør og komponist.

Laetitia Musica blev dannet i 1991 og siden 2009 har Anne-Terese Sales dirigeret, udviklet og fået det bedste ud af koret. Hun er uddannet korleder fra Syddansk Musikkonservatorium og har desuden en kandidatgrad i hørelære fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Ved siden af arbejdet med Laetitia Musical er hun chefdirigent for Sankt Annæ Gymnasiums Pigekor.