Forfatteraften med Jeanne Goldschmidt | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 21. februar 2023, kl. 18:30
Forfatteraften med Jeanne Goldschmidt

Forfatte Jeanne Goldschmidt fortæller denne aften om sin roman Faster Hildas testamente, som hun debuterede med i 2020. Hun har i årevis researchet, så hun i bogen kunne puste liv i sin farfar, som hun ikke kendte.

Uddrag fra bogens bagside:
"Han færdes hjemmevant i Paris og København, som den vigtige kunstskribent, han er. Men da hans ene søn pludselig dør, hives tæppet væk under ham. Mens antisemitismen ruller ind over Europa i det 20. århundrede, begynder Ernst Goldschmidts farverige liv langsomt at falde fra hinanden".

Vi mødes kl. 18.30 for at spise tapas og drikke et glas vin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Pris: 100,- kr. - billetter købes hos Dahls Bøger, Godthåbsvej 227