Film i Kirken "Beautiful Boys | Grøndalskirken

Dato Torsdag d. 23. februar 2023, kl. 19:00
Film i Kirken "Beautiful Boys

Film i Kirken er et samarbejde mellem Grøndalskirken og Adventskirken. Vi ser film i de to kirker på skift - og giver os tid til at snakke om, hvad vi har oplevet.
Der serveres vin, øl, kaffe og snacks. Det er gratis, og alle er velkomne. Aftenen begynder kl. 19 og slutter senest kl. 22.

Aftenens film: Beautiful boy

Spillefilm fra 2018 Filmen introduceres af Ulla Toft

Nic er 18 år og ved at færdiggøre High School og forbereder sig på at begynde på College. På overfladen er han en almindelig dreng, men i hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer siden han var 12 år, og da han prøver methamfetamin for første gang, går han på kort tid fra at være teenager til dybt afhængig stofmisbruger. Hans far, David, er rådvild og må konfrontere sin egen del af ansvaret i sønnens misbrug, og begynder en sej kamp for sin søn. For at finde en vej ud af mørket. Det er en hudløs ærlig skildring af afhængighedens dybe afgrund og hvordan den påvirker en hel familie.