Forfatteraften Badehotellet af Hanna Lundblad | Grøndalskirken
Begivenheden har allerede fundet sted.

Forfatteraften Badehotellet af Hanna Lundblad

Dato Tirsdag d. 12. november 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00
75 kr.

Badehotellet bliver til
Tv-serien om livet på det lille Andersens Badehotel i den yderste klitrække ved Vesterhavet i årene 1928 til 1933 har nu været vist i 4 sæsoner med et gennemsnit på 1.5 million seere pr. gang. Serien har opnået de højeste publikums vurderinger af nogen dansk tv-serie.

• Men hvordan opstod ideen til ”Badehotellet”?
  • Hvilken tanker gjorde vi os, da vi udviklede karaktererne?
  • Hvordan skabte vi seriens specielle spillestil og genre-mix af komedie og drama?
  • Hvad kræver det at arbejde med en historisk serie?
  • Og kan nostalgi være andet end længsel efter en svunden tid?

Foredraget krydres af scener fra serien.

Om Badehotellet
På det lille Andersens Badehotel ved Vesterhavet i det nordligste Jylland, boltrer hotellets rige stamgæster og de hårdtarbejdende lokale ansatte sig. De ser vidt forskelligt på livet, men hver sommer smelter deres verdener sammen, når de mødes på hotellet, og her i yderste klitrække er der plads til håb, hemmeligheder og opgør.

Hanna Lundblad har sammen med sin ægtemand Stig Thorsboe udviklet og skrevet tv-serien ”Badehotellet” (TV2 fra 2013), komedien ”Lykke” (DR 2011-12) og ”Krøniken” (DR 2004-07). Parret er desuden medproducenter af ”Badehotellet”. Tv-serien om livet på det lille Andersens Badehotel i den yderste klitrække ved Vesterhavet udspiller sig i den første del i årene 1928 til 1933 – og nu i 6. sæson i sommeren 1939.

Serien har haft et gennemsnit på 1.5 million seere pr. sæson og opnået de højeste publikums-vurderinger af en dansk tv-serie.

Forfatteraften
Forfatteraften er et samarbejde mellem Dahls Bøger, Hulgårdsvej 1, og Grøndalskirken. Vi starter aftenen med at spise tapas, hvorefter den indbudte forfatter holder et oplæg.

Tilmelding
Det koster 75 kr. at deltage. Der kan betales med MobilePay til nr. 48286 eller kontant ved at møde op i Dahls Boghandel på Hulgårdsvej 1 - eller kirkekontoret Sallingvej 90.

Deltagelse kræver forudgående tilmelding!

Fotokreditering: Mike Kollöffel, TV2.