Forfatteraften Lars Muhl (OBS. Ikke flere billetter) | Grøndalskirken

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Forfatteraften Lars Muhl (OBS. Ikke flere billetter)

SEP
25

Forfatteraften Lars Muhl (OBS. Ikke flere billetter)


Dato Onsdag d. 25. september 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Pris
75 kr. Tilmelding senest 20. september
Forfatteraften Lars Muhl (OBS. Ikke flere billetter)

Kom og hør den internationalt kendte mystiker Lars Muhl fortælle om hans seneste bog 'Lyset i et menneskes hjerte'.

‘Lyset i et menneskes hjerte’ er en ydre og indre rejsebeskrivelse. Siden tidernes morgen har menneskeheden søgt svar på livets spørgsmål. Naturvidenskabens svar viser med al tydelighed, at vi har glemt noget. Og det er dette ’noget’, denne bog handler om.

‘Lyset i et menneskes hjerte’ er en åndsvidenskabelig bog, baseret på forfatterens egne erfaringer. Med udgangspunkt i en filmoptagelse i Israel i 2014 følger vi de hændelser, der fører Lars Muhl til en hule nær Qumran, hvor Dødehavsskrifterne blev fundet i 1946. Her finder Muhl et manuskript, Asaphs Bog, der fungerer som et spejl for enhver, der læser den.

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hver enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

Læs bogen, hvis du ønsker at realisere dine højeste muligheder. Men vil du være smuk og elegant til stede, så praktiser dens bud i dit liv, hver eneste dag.

Lars Muhl er forfatter, mystiker og musiker, født 1950.
Han har siden 1965, sideløbende med musikalsk virke, studeret sammenlignende religion og filosofi, og har specialiseret sig i aramæisk, samt kristen og jødisk mystik.

Forfatteraften er et samarbejde mellem Dahls Bøger, Hulgårdsvej 1, og Grøndalskirken. Vi starter aftenen med at spise tapas, hvorefter den indbudte forfatter holder et oplæg.