Fløjtekoncert m. Ines Zimmermann | Grøndalskirken
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fløjtekoncert m. Ines Zimmermann

Dato Fredag d. 13. september 2019, kl. 19:00
Hulgårdsvej 2, 2400 København, Danmark
Ines Zimmermann (Tyskland) og Johan Michaelsen
Gratis entré

Et musikalsk program om lykken og højere magter
Ines Zimmermann (Tyskland) - Fløjte(r)
Johan Michaelsen - orgel

To gange om året bliver det fredag den trettende. Det kan give anledning til at beskæftige sig med hedensk overtro, som kan ulme i underbevidstheden hos de fleste af os.
Men denne aften behøver man ikke at være overtroisk. Ikke noget med at kaste mønter i springvandet, heller ikke gode ønsker ved synet af en stjerneskud på nattehimlen.

Organisten og fløjtespilleren banker ikke bare på træet, de bruger det til at lave musik.
Lykkens tilfældigheder præsenterer sig i 13 korte stykker, som får tilhørerne til at smile, til at blive forbavsede eller eftertænksomme. De bliver spillet på en halv snes historiske fløjter fra middelalderen til nutiden - og på endnu flere fløjter fra Grøndals kirkes orgel!