Udflugt til Thorvaldsens Museum | Grøndalskirken

Udflugt til Thorvaldsens Museum

Dato Fredag d. 26. juli 2019, Kl. 10:00 til kl. 14:00

Kunstnerduoen Hesselholdt & Mejlvang går i dialog med Thorvaldsen, og skaber en totalinstallation, der forholder sig til Thorvaldsen og hans politiske samtid. En tid hvor revolutionære ideer blomstrede, og klassernes fronter blev rystet.

Thorvaldsen var en af Europas mest kendte kunstnere i 1800-tallet. Han udførte kunstværker til paven, Napoleon og mange af Europas kongefamilier.

Efterfølgende spiser vi frokost et godt sted.

Praktisk
Vi mødes i Grøndalskirken kl. 10.00 og tager bus 2A til Christiansborg slotskirke, hvor vi står af. Derefter vil vi se et stort hvidt flag og en hvid blomsterkrans på sejrsgudinden på taget af Thorvaldsens Museum, hvor vi skal ind og se en ny stor udstilling af kunstnerduoen Hesselholdt & Mejlvang.

Husk at medbringe penge til frokost og transport.
Entré for pensionister: Gratis ved fremvisning af det gule sundhedskort. Voksne 70 kroner.

Tilmelding til kirkekontoret eller sognepræst Ulla Toft senest onsdag d. 24. juli.