Filmaften: Jeg har elsket dig så længe | Grøndalskirken
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften: Jeg har elsket dig så længe

17
SEP

Dato Tirsdag d. 17. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Dette er et mesterligt, indtrængende drama med brillant spil af Kristin Scott Thomas (”Den engelske patient” og ”Fire bryllupper og en begravelse”) instrueret af Philippe Claudel.

Dobbelt prisvinder i Berlin, vinder af BAFTA for Bedste ikkeengelsksprogede film, European Film Award vinder for Bedste Skuespillerinde, Golden Globe nomineret for Bedste Udenlandske Film og Bedste Kvindelige Hovedrolle. Så er vi orienteret!

Juliette Fontaine (Kristin Scott Thomas) løslades efter femten år i fængsel og får uventet husly hos sin lillesøster Léa (Elsa Zylberstein), som bor sammen med sin mand og dennes far og to døtre. Livet udenfor fængslets mure viser sig at blive en stor prøvelse for den fåmælte Juliette, som ikke lader nogen komme hende nær. Men den iskolde facade, hun har bygget op gennem årene, begynder langsomt at krakelere, og efterhånden begynder vi at forstå, hvad det er, der har formet hende.

Filmen vil blive introduceret af sognepræst Ulla Toft, og der vil bagefter være mulighed for at tale sammen, om den film, vi har set.

Ophavsret: