Filmaften: Livet er smukt af instruktør Roberto Binigni | Grøndalskirken

Filmaften: Livet er smukt af instruktør Roberto Binigni

Dato Tirsdag d. 19. november 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Livet er smukt/ La vita e bella
Instuktør: Roberto Binigni, 1997

Vi mødes i Grøndalskirkens krypt og ser filmen på stort lærred i stearinlysets skær. Filmen introduceres kort, og bagefter har vi tid til at tale sammen, om det vi har set. Der serveres vin, øl og kaffe, og lidt godt at spise!

Filmen er efterhånden 20 år gammel, men er stadig en film, der skal ses igen og igen! Guido, den fabulerende livskunstner, vinder sin elskede Dora. Som jøder interneres Guido og sønnen (4 år) i KZ-lejr – og Dora følger dem. Guido skaber et fantasiunivers, der skærmer sønnen mod krigens rædsler, så han overlever med tro på livet. En film der fortæller om, at der på trods af ondskab og dårligdom findes en godhed, som trænger igennem, og beskytter mennesket mod ødelæggelse.

Alle er velkomne og det er gratis!