Løvfaldstur | Grøndalskirken

Løvfaldstur

Dato Fredag d. 4. oktober 2019, Kl. 09:30 til kl. 17:00
250 kr.

Denne gang skal vi først besøge Sankt Katharina Kirke som med sit karakteristiske ottekantede skib - oktogonen - er blandt vores mest særprægede kirkebygninger fra middelalderen.

Efter en indskrift på en af kirkens klokker har kirken formentlig været indviet til Sankt Katarina af Alexandria, en af middelalderens mest folkekære helgeninder. Hun led martyrdøden i 305, i en alder af 18 år, da hun nægtede at gifte sig med den hedenske kejser Maximian.

Derefter kører vi de få kilometer til Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov. Det ligger utrolig smukt med udsigt til bøgeskoven bagved og Køge bugt foran. Hér spiser vi frokost og bagefter er der mulighed for at strække ben i de dejlige omgivelser.

Inden vi kører hjemad drikker vi kaffe og spiser kage. Hjemturen køres af smukke veje, og vi kommer forbi det nye 45 meter høje udsigtstårn Camp Adventure i skoven ved Gisselfeld Kloster. Vi skal ikke derop, men se det fra bussen.

Praktisk info
Afgang fra Grøndalskirken kl. 09.30 – vi er tilbage kl. ca. 17.00. Tilmelding på kirkekontoret eller ved caféerne seneste den 27. september. Pris 250 kroner. Der kan købes billetter i minicaféen fra d. 30. august