Forfatteraften Kristian Bang Foss | Grøndalskirken

Grøndals krypt, Hulgårdsvej 2, 2400 København, Danmark
Kirketjener og præster
75 kr.

Kristian Bang Foss kommer og fortæller om sin nyeste bog Frank vender hjem.

I "Frank vender hjem" portrætterer Kristian Bang Foss med skarp, sort humor det danske klassesamfund.

I Hvidovre er Frank vokset med sin mor og sin afdøde far, Rock Tage, som aften efter aften spillede på Strøget med sin guitar, og for dette kun fik tyret diverse genstande efter sig. Men alt dette er en hemmelighed, for nu er Frank sammen med Thea fra den ultra-velhavende Holmberg-familie.

I familiens storslåede sommerhus i Skagen stiger Franks frygt for at blive afsløret som en sørgelig proletar, og på mystisk forsvinder han væk en dag. Da han senere fortæller, om hvorfor han forsvandt, er det med en meget tvivlsom forklaring.

Kristian Bang Foss har med sine absurde situationer og spiddende samfundsanalyse i "Frank vender hjem", skrevet en underholdende fortælling om Danmarks ulige skæbner.

BILLET
Billet koster 75 kr. og købes gennem tilmelding og betaling til kirkekontoret, Sallingvej 90, tlf. 38 79 03 11. Du kan betale kontant eller via MobilePay nr. 51 52 15. Du skal tilmelde dig.