UDSOLGT - Forfatteraften med Gretelise Holm | Grøndalskirken

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT - Forfatteraften med Gretelise Holm

MAR
10

UDSOLGT - Forfatteraften med Gretelise Holm


Dato Tirsdag d. 10. marts 2020, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Sted Hulgårdsvej 2, 2400 København NV
Pris
75 kr. med tapas
UDSOLGT - Forfatteraften med Gretelise Holm

Gretelise Holm holder foredrag på baggrund af hendes opvækst og de mærkesager, der har præget hende gennem livet.
Gretelise Holm er journalist, samfundsdebattør og en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Gretelise blev for alvor kendt for sine kriminalromaner med Karin Sommer som hovedperson. Gretelise har modtaget adskillige priser – heriblandt Poul Henningsen-prisen for sin sociale journalistik på Politiken, Ingrid Jespersens store legat for sine artikler, bøger og foredrag om køn og ligestilling samt Det Danske Kriminalakademis debutantpris.  

Gretelise Holm kommer denne tirsdag og holder foredrag på baggrund af bøgerne: ”Kærligheden, kampen og kloden” og ”Jesus, pengene og livet”, som begge er personlige beretninger fra hendes opvækst og de mærkesager, der har præget hende gennem livet. Med skarpe holdninger vil Gretelise bl.a. fortælle om social retfærdighed og retssikkerhed. 

Gretelise har tidligere været ansat på Berlingske Tidende og Politiken, før hun i 1983 blev lektor på Danmarks Journalisthøjskole, hvor hun også i en periode var valgt prorektor. I begyndelsen af 1990’erne var hun redaktør af tidsskriftet Kvinden og Samfundet, som hun relancerede og skaffede betydelig oplagsfremgang, før hun i 1993 flyttede til Zimbabwe, hvor hun boede i fire år. Efter hjemkomsten arbejdede hun nogle år som journalist på tidsskriftet Sygeplejersken, før hun blev fuldtidsforfatter.

Køb billet til forfatteraftenen med Gretelise Holm ved at klikke her. Af hensyn til køkkenet er der tilmeldingsfrist 6. marts. Billetter kan også købes ved Dahls Bøger, Godthåbsvej 227.

Forfatteraften
Udvalgte dage i løbet af året afholder vi forfatteraften med tapas. Konceptet er simpelt.

Dørene åbner kl. 18.15, og fra kl. 18.30 er der tapas + rødvin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Vi slutter altid af med en spørgerunde, så ingen brænder inde med uafklarede tanker.