AFLYST! Film i Kirken: The Railway Man | Grøndalskirken
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Film i Kirken: The Railway Man

MAR

Dato Torsdag d. 19. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Grøndals krypt, Hulgårdsvej 2, 2400 København, Danmark
Gratis

Som noget nyt er Adventskirken og Grøndalskirken gået sammen om at vise film! Vi ser filmene på stort lærred i stearinlysenes skær. De introduceres kort, og bagefter har vi tid til at tale sammen, om det vi har set.

Der serveres vin, øl og kaffe, og lidt godt at spise. Det er gratis, og arrangementet begynder kl. 19 og slutter senest kl. 22.

Vi ser den Britisk-Australske film The Railway Man, der er instrueret af Jonathan Teplitzky i 2013. Filmen er inspireret af Eric Lomax´s selvbiografi af samme navn fra 1995, med stjerneskuespillere som: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård og Jeremy Irvine på rollelisten.

Den engelske officer og ingeniør Eric Lomax' liv blev påvirket for altid, da han under anden verdenskrig blev taget til fange af japanerne og sat ind i arbejdet på at bygge den berygtede Burma-Siam jernbane. Men selvom han slap levende gennem det tropiske helvede og den umenneskelige tortur, så bliver spørgsmålet om han efter sine oplevelser kan tilgive sine bødler og dermed forsone sig med fortiden.

Filmen introduceres af Erik Meier Andersen.