Fastelavnsgudstjeneste | Grøndalskirken
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fastelavnsgudstjeneste

Dato Søndag d. 23. februar 2020, kl. 14:00
Sted Hulgårdsvej 2, 2400 København NV
Ulla Toft
20 kr. pr. deltager

Du og din familie, og alle du kender, indbydes til børnegudstjeneste i Grøndalskirken – for nu er det endelig Fastelavn!

Gudstjenesten varer cirka en halv time, og vi skal synge sange og høre en historie fra Bibelen. Alt sammen i børnehøjde.

Vi skal naturligvis brænde noget krudt af sammen med spejderne og slå katten af tønden!

Der vil være tre tønder: En for børn i alderen 0 – 5 år. En for børn i alderen 6 -9 år og en for børn i alderen 10 - 14 år. Sidste år måtte vi have hjælp af et par stærke fædre til at slå tønderne ned, så i år håber vi på, at der vil komme rigtig mange stærke og udklædte børn!

Ovenpå alle strabadserne vil der blive serveret kaffe/te, saftevand og fastelavnsboller. Og så vil der være en lille overraskelse!!

Der er ikke tilmelding.