Forfatteraften: Claus Bundgård Christensen | Grøndalskirken

Forfatteraften: Claus Bundgård Christensen

Dato Tirsdag d. 18. august 2020, Kl. 18:30 til kl. 21:00
75 kr.

Læs en god bog og bliv et bedre menneske!

For første gang kan forskerne måle, at finkulturel litteratur stimulerer vores evne til at forstå andres følelser og motiver. Forskerne peger på, at læsning hjælper os til at blive socialt velfungerende mennesker.

Desuden udvikler litteraturen vores sprog og ordforåd, ligesom når man træner en muskel - og dermed vores evne til at indgå i et fællesskab.

Boghandler Hans Henrik Dahl og Grøndalskirken inviterer i fællesskab forfattere til at fortælle om deres forfatterskab og seneste bøger.

Historiker og forfatter Claus Bundgård Christensen.
Der er guf for de historieinteresserede, når vi skal høre foredrag om 1. verdenskrig og besættelsestiden i 1940-45. Claus Bundgård Christensen er forfatter og medforfatter til en række anmelderoste og prisvindende bøger om de to verdenskrige; heriblandt ”Waffen-SS. Europas nazistiske soldater”.

Claus betragtes som en af landets førende eksperter på Første Verdenskrig og besættelsen.

Claus har bl.a. skrevet bøgerne: "Verdenskrigens danske billeder: 1914-1918", "Danskere på Vestfronten 1914-1918", "Under hagekors og Dannebrog" og "Danmark besat". Han har desuden været medforfatter til "Turen går til besættelsestidens København", som udkom i 2015.

Praktisk
Til dagligt er Claus lektor i historie ved RUC og fast anmelder af fagbøger på Weekendavisen.

Dørene åbner kl. 18.15, og fra kl. 18.30 er der tapas + rødvin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Vi slutter altid af med en spørgerunde, så ingen brænder inde med uafklarede tanker.

Der er et begrænset antal billetter til salg
Pris:  75 kr. med tapas. Køb din billet i Dahls Bøger, Godthåbsvej 227.