Fredagscafé: Botanisk Have | Grøndalskirken

Fredagscafé: Botanisk Have

Dato Fredag d. 24. juli 2020, Kl. 10:00 til kl. 14:00

Vi mødes i Grøndalskirken kl. 10.00 og tager bus 2A til Forum St. (Metro). Her står vi af og tager Metro M1 mod Vestamager st. og står af på Nørreport St. (Metro). Herfra går vi 500 m til Botanisk have.

Om Botanisk Have – et levende museum
Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum, og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.

Det er gratis at besøge Botanisk Have, bortset fra Palmehuset hvor der tages entré. Voksne: 60 kr.

Efterfølgende spiser vi frokost et godt sted. Husk at medbringe penge til frokost og transport.

Tilmelding til kirkekontoret tlf. 38 79 03 11 eller til sognepræst Ulla Toft: e-mail ut@km.dk eller tlf. 30 33 07 37.