Filmaften "De andres liv" | Grøndalskirken

Dato Torsdag d. 25. marts 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Camilla Diderichsen
Filmaften "De andres liv"

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2020 og videre til foråret 2021. Vi glæder os meget til at se fem gode og relevante film sammen med Jer under temaet Krig og Fred.

Vi gør, som i sidste sæson. Vi mødes kl. 19.00 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

DE ANDRES LIV
Vi er i Østberlin og det er november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen befolkningen i et hårdt magtgreb med kontrol og overvågning. Den partiloyale stasi-agent Wiesler håber på at fremme sin karriere, da han får til opgave at overvåge den intellektuelle, frittænkende forfatter Dreyman og hans kæreste.

Men han havde ikke regnet med, at overvågningen ville vise ham en helt anden verden, som han har svært ved at modstå. Systemet kan dog ikke stoppes, når det først er sat i gang, og et meget farligt spil begynder at tage form.

Filmen er fra 2006 og instrueret af Florian Henckel von Donnersmarck.