Fredagscafé: : Løvfaldsturen går til Grøndals sogn og Brønshøj | Grøndalskirken

Fredagscafé: : Løvfaldsturen går til Grøndals sogn og Brønshøj

Dato Fredag d. 2. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
150 kr.

Vi mødes i Grøndalskirken kl. 10 og slutter ca. kl. 15. Vi begynder dagen med at drikke morgenkaffe sammen i kirken.

Dem der er godt gående vil Helge Baun Sørensen, der har skrevet Brønshøjbogen, tage med på en time lang gåtur rundt i lokal området omkring Grøndal og Brønshøj. Efterfølgende vil der ca. kl. 12.15 blive serveret frokost med drikkevarer. Når vi har spist vil Helge Baun Sørensen holde et foredrag for os alle. Klokken 14 drikker vi kaffe og spiser kage.

Helge Baun Sørensen er musikvært i P2 klassisk musiker - og ikke cand. mag. i dansk og musik for ingenting. Med sit gode og harmoniske sprog er han ikke bare en glimrende skribent, men også en fremragende fortæller. Han er født og vokset op i Brønshøj og har et stort og indgående kenskab til lokalområdets historie.

Prisen er 150 kroner og det er inklusiv frokost, en genstand, kaffe og kage. Tilmelding på kirkekontoret eller ved caféerne seneste den 25. september. Der kan købes billetter i Caféen fra d. 4. september.