Minikonfirmand Afslutning | Grøndalskirken

Minikonfirmand Afslutning

Dato Tirsdag d. 6. oktober 2020, Kl. 14:30 til kl. 16:00
Gratis

Børn, der går i 3. og 4. klasse inviteres til at blive minikonfirmand i Grøndalskirken.

Tilbuddet er for alle uanset religiøst tilhørsforhold eller livssyn i hjemmet, man behøver ikke være døbt, og det er gratis.

Børnene lærer deres lokale kirke meget bedre at kende. De vil få lov til at gå på opdagelse i kirkerummet, komme op i tårnet, høre om hvordan et orgel fungerer og mange andre spændende ting.

Vi fortæller børnene bibelhistorier, synger sammen med dem, leger, spiser boller og drikker saftevand. Og der er mulighed for at tale om alt muligt mellem himmel og jord.

Vi henter børnene på skolen, når de har fri klokken 14. Undervisningen er fra kl. 14.30-15.45, hvorefter vi følger dem tilbage til skolen kl. 16. Hvis de selv må gå hjem, eller bliver hentet i kirken, må I meget gerne give os besked. Undervisningen foregår i Grøndalskirken.

SPØRGSMÅL & TILMELDING
Sognepræst Tine Vængtoft Kristensen tlf 20 48 52 20, mail tik@km.dk
Sognepræst Carina Gosmer Andersen tlf 40 41 29 48, mail cga@km.dk

Mange kærlige hilsner fra to præster, der glæder sig til at møde jer alle sammen :)