Filmaften "JOJO Rabbit" i Adventskirken | Grøndalskirken

Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Carina Gosmer Andersen
Filmaften "JOJO Rabbit" i Adventskirken

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2020 og videre til foråret 2021. Vi glæder os meget til at se fem gode og relevante film sammen med Jer under temaet Krig og Fred.

Vi gør, som i sidste sæson. Vi mødes kl. 19.00 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

JOJO RABBIT
Jojo Rabbit er en amerikansk satirisk dramakomedie. Filmen er instrueret og skrevet af Taika Waititi, baseret på Christine Leunens’ bog Caging Skies. Filmen fortæller satirisk om en ensom tysk dreng, hvis verdenssyn bliver vendt på hovedet, da han finder ud af at hans mor skjuler en jødisk pige på loftet.

Filmen fra 2019 er instrueret af den New Zealandske instruktør Taika Waltiti.