Fredagscafé: Havnerundfart | Grøndalskirken

Dato Fredag d. 30. juli 2021, Kl. 10:00 til kl. 14:00
50 kr.
Fredagscafé: Havnerundfart

Havnerundfart er indbegrebet af sommer og København. At sidde i båden skulder ved skulder og nyde udsigten og lyden af vand, er en dejlig oplevelse. Vi skal se smukke gamle huse og maleriske udsigter. Vi skal se gamle mindesmærker og krudthuse. Det store anker i Nyhavn og alle de flotte sejlskibe.

Det er en fast sommertradition, at vi tager på havnerundfart. Det gør vi også denne sommer!

Vi mødes i Grøndalskirken kl. 10 og tager bus 2A til Børsen, hvor vi står af. Derefter går vi over til Kronometertrappen ved Holmens Kirke over for Børsen og står på båden.

Turens varighed er cirka 60 minutter, og billetprisen er 50 kroner.

Vel på land igen tager vi sammen tilbage til Grøndalskirken og spiser smørebrød. Hvis der er nogle, der ikke har lyst til at tage med på havnerundfarten, med gerne vil være med til at spise smørrebrød sammen i Grøndalskirken, skal I bare give besked ved tilmelding.

Havnerundfarten kræver ikke vaccinepas eller negativ coronatest. Men det anbefales at bruge mundbind eller visir. Der er håndsprit ved påstigning og afstigning. Husk penge til smørrebrød, rundfart og transport. Tilmeldingsfrist 23. juli til kirkekontoret på tlf. 38790311 eller til sognepræst Ulla Toft e-mail: ut@km.dk eller på tlf. 30330737.