Forfatteraften: Den illustrerede koran med Kåre Bluitgen | Grøndalskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 12. oktober 2021, kl. 18:30
75 kr.
Forfatteraften: Den illustrerede koran med Kåre Bluitgen

De skyggefulde haver er verdens første billedkoran. Den henvender sig fortrinsvis til børn og unge, men også voksne, der vil kende budskabet i islams hellige bog, Koranen, kan her få en grundlæggende indsigt i en af verdenslitteraturens vigtigste bøger.

De vidunderlige historier, som muslimer i over tusinde år har fortalt i sammenhæng med Koranen, er i De skyggefulde haver føjet ind i teksten, så den bliver mere spændende og lettere at forstå. For enhver, der interesserer sig for eller ønsker at forstå kernen i den næststørste religion i Danmark, er De skyggefulde haver et godt sted at begynde.

Dørene åbner kl. 18.15, og fra kl. 18.30 er der tapas + rødvin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Vi slutter altid af med en spørgerunde, så ingen brænder inde med uafklarede tanker.

BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER!
Pris:  75 kr. med tapas. Køb din billet hos “Dahls Bøger”, Godthåbsvej 227 eller ved at ringe til tlf. 21 90 30 55 og betale via MobilePay nr. 51 52 15.