AFLYST! Forfatteraften med Søren Ulrik Thomsen | Grøndalskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 18. januar 2022, Kl. 18:30 til kl. 21:00
75 kr. med tapas
AFLYST! Forfatteraften med Søren Ulrik Thomsen

Søren Ulrik Thomsen fortæller om sin seneste bog “Store Kongensgade”.

Der er et enkelt sted i et menneskes liv, der viser sig at være det vigtigste, skriver Søren Ulrik Thomsen i sit nye smukke erindringsssay.

Det er punktet, forstår vi, læserne, hvor passerens spids kan placeres, fordi alt senere viser tilbage til dette centrum.

Dørene åbner kl. 18.15, og fra kl. 18.30 er der tapas + rødvin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Vi slutter altid af med en spørgerunde, så ingen brænder inde med uafklarede tanker.

BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER!
Pris: 75 kr. med tapas. Køb din billet hos “Dahls Bøger”, Godthåbsvej 227 eller ved at ringe til tlf. 21 90 30 55 og betale via MobilePay nr. 51 52 15.