Læsekreds | Grøndalskirken

Dato Tirsdag d. 24. august 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:15
Læsekreds

Vi ser stegte grønne tomater fra 1991, en amerikans dramafilm instrueret og produceret af Jon Avnet efter Frannie Flaggs roman Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe.

Evelyn Couch møder Ninny på et plejehjem. Det bliver starten på et venskab mellem de to, og starten på en fortælling om livet i cafeen Whistle Stop, som blev drevet af Ninnys svigerinde og hendes veninde i 1930'ernes USA.

Filmen har Kathy Bates, Mary Stuart Masterson, Mary-Louise Parker og Jessica Tandy i hovedrollerne. Både Tandy og Bates var nomineret til BAFTA Awards for deres præstationer, desuden var Tandy også nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle.