Fredagscafé: Løvfaldsturen går til Holmegaard Værk | Grøndalskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 8. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 17:00
Entré: 250 kr.
Fredagscafé: Løvfaldsturen går til Holmegaard Værk

Danmark har brug for, at kreativitet og håndværk genindføres som hovedfaktor, når mennesker er sammen, når livet skal nydes, når traditioner hyldes, og når lokal og international vækst tager udgangspunkt i uforfalsket og unik designkultur.

Vi kører fra Grøndalskirken kl. 10. Turen går mod Næstved forbi skovtårnet i Haslev til Fensmark. Her skal vi besøge Danmarks mest moderne og involverende museum Holmegaard Værk.

Holmegaard Værk er Danmarks nye centrum for glaskunst. Her har man fokus på design og kunsthåndværk.

Vi skal se udstillingen ”For sans og samling”, hvor fortiden formidles som inspiration for fremtiden med ambitionen om at puste nyt liv i kunsthåndværket og genskabe et levende glasværk for alle.

Efter ankomst til Holmegaard Værk begynder vi med en guidet rundvisning.

Derefter spiser vi smukt anrettet smørrebrød på Restaurant Holmegaard. Efterfølgende vil der være mulighed for at udforske stedet
nærmere på egen hånd. Inden hjemturen er der kaffe og kage samme sted.

Billetterne koster 250 kr. og kan købes i caféerne eller ved henvendelse til Brita Bülow på tlf. 22665033 fra d. 3. september. Sidste frist for tilmelding d. 28. september.