Fredagscafé: En lysbilledefortælling om livet med indianerne | Grøndalskirken

Dato Fredag d. 22. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
25kr
Fredagscafé: En lysbilledefortælling om livet med indianerne

Vi skal høre en masse anekdoter, om hvordan cholo- indianerne lever, og hvad de lever af, helbredelsen af en syg kvinde og så selvfølgelig om den lokale doktor ”shamanen”.

Efter 5 dages rejse gennem junglen kommer Klaus Breiø til Choloernes landsby, ”Cocalito”. Her tilbringer han otte uger sammen med dem og oplever, hvordan den oprindelige kultur slet ikke svarer til de myter, vi har hørt om de ”vilde” indianere.

Vi skal blandt andet høre en masse anekdoter, om hvordan indianerne lever, og hvad de lever af, helbredelsen af en syg kvinde og så selvfølgelig om den lokale doktor ”shamanen”.

Fortællingen er også en beretning om hvilken indflydelse naboerne, som blandt andet tæller landsbyen en dagsrejse væk, og den katolske mission, der bare ligger to dagsrejser væk, har på Cholo-indianernes kultur og liv.