Film i kirken: "Mig før dig" | Grøndalskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Film i kirken: "Mig før dig"

Filmen 'Mig før dig' handler om den ubeslutsomme Lou Clark, der driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen.

Baseret på den internationale bestseller ’Mig før dig’. Louisa “Lou” Clark er en glad og positiv servitrice, men da hun bliver fyret tvinges hun til at tage et job som handicaphjælper for den unge velhavende bankmand, Will Traynor.

Will var en glad og eventyrlysten mand, indtil en trafikulykke gjorde ham lam og lænkede ham til en kørestol. Han er nu en kynisk og bitter mand, som Lou har svært ved at blive venner med. Den positive og livsglade Lou giver dog ikke op, og hun sætter alt ind for at give Will et godt liv, trods sit handicap og sammen begiver de sig ud på nogle eventyr, ingen af dem havde drømt om.

Praktisk
Bemærk at "Film i Kirken" er et samarbejde mellem Grøndalskirken og Adventskirken.

Vi ser derfor filmene på skift i de to kirker. Denne gang ser vi filmen i Grøndalskirken.

Vi ser filmen på stort lærred, og værket introduceres kort. Til slut har vi tid til at tale sammen, om det vi har set. Der serveres vin, øl og kaffe, og lidt godt at spise.

Det er gratis at deltage.