Filmaften i Adventskirken "Lion" | Grøndalskirken

Dato Torsdag d. 24. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90
Filmaften i Adventskirken "Lion"

Lion er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog A Long Way Home. Med Dev Patel fra Slumdog Millionaire.

Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Som forsvundet optages han på et børnehjem, hvorfra han adopteres til en australsk familie, hvor han får en lykkelig barndom.

25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

'Lion' er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. En stærk film om mødre, og om trangen til at finde hjem.

Filmen blev nomineret til seks Oscars.