Forfatteraften | Grøndalskirken

Forfatteraften

"Forfatteraften" er et lokalt samarbejde mellem Grøndalskirken og boghandlen Dahls Bøger.

Målet med samarbejdet er at styrke kultur- og åndslivet i Vanløse. Og her er ingen bedre egnet end Dahls Bøger og Grøndalskirken, der ligger inde med stor viden om bydelen, dens indbyggere - og litteratur.

Dahls Bøger
Et stenkast fra Grøndalskirken, på Hulgårdsvej 1, ligger "Dahls Bøger". En boghandel med rødder tilbage til "Grøndals Boghandel", der blev etableret i 1997 på Godthåbsvej 250 af Hans Henrik Dahl og hans kone Heidi. Forretningen lukkede i 2014 for sidenhen at åbne op i de nye, hyggelige lokaler på Hulgårdsvej.

Hans Henrik blev efter studentereksamen fra Marselisborg Gymnasium i Århus udlært hos G.E.C. Gad i Lyngby.

Forfatteraften
Udvalgte dage i løbet af året afholder vi forfatteraften med tapas. Konceptet er simpelt. Vi mødes kl. 18.30 for at spise tapas og drikke et glas rødvin. Herefter holder aftenens indbudte forfatter et oplæg med en indskudt pause undervejs. Vi slutter altid af med en spørgerunde, så ingen brænder inde med uafklarede tanker.

Hold dig opdateret om hvilke forfattere der holder oplæg via vores kalender. Den finder du her.

Det koster 75 kr. at deltage - det er muligt at betale med MobilePay - og det kræver forudgående tilmelding til kirkekontoret på tlf.