Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken | Grøndalskirken

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken


Børn, der går i 3. klasse inviteres til at blive minikonfirmand i Grøndalskirken. Tilbuddet er for alle uanset religiøst tilhørsforhold eller livssyn i hjemmet, man behøver ikke være døbt, og det er gratis.

Det er et tilbud, hvor børnene lærer deres lokale kirke meget bedre at kende. De vil få lov til at gå på opdagelse i kirkerummet, komme op i tårnet, høre om hvordan et orgel fungerer og mange andre spændende ting.

Vi fortæller børnene bibelhistorier, synger sammen med dem, leger, spiser boller og drikker saftevand. Og der er mulighed for at tale om alt muligt mellem himmel og jord.

Vi henter børnene på skolen, når de har fri. Undervisningen varer fra kl. 14.30-15.45, hvorefter vi følger dem tilbage til skolen kl. 16. Hvis de selv må gå hjem, eller bliver hentet i kirken, må I meget gerne give os besked. Undervisningen foregår i Grøndalskirken.

TILMELDING & SPØRGSMÅL
Tilmelding til minikonfirmandforløbet sker ved henvendelse til kordegn Naima Sander Ring på tlf. 38790311 eller mail nss@km.dk .
Spørgsmål til undervisningen kan rettes til sognepræst Tine Vængtoft Kristensen på tlf. 20485220 - mail tik@km.dk eller Ulla Toft på tlf. 30330737 -mail ut@km.dk