Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken | Grøndalskirken

Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken

Minikonfirmand i foråret 2020 er aflyst, men vi vender stærkt tilbage efter sommerferien!
Børn, der går i 3. og 4. klasse inviteres til at blive minikonfirmand i Grøndalskirken. Tilbuddet er for alle uanset religiøst tilhørsforhold eller livssyn i hjemmet, man behøver ikke være døbt, og det er gratis.

Det er et tilbud, hvor børnene lærer deres lokale kirke meget bedre at kende. De vil få lov til at gå på opdagelse i kirkerummet, komme op i tårnet, høre om hvordan et orgel fungerer og mange andre spændende ting.

Vi fortæller børnene bibelhistorier, synger sammen med dem, leger, spiser boller og drikker saftevand. Og der er mulighed for at tale om alt muligt mellem himmel og jord.

Vi henter børnene på skolen, når de har fri klokken 14. Undervisningen er fra kl. 14.30-16, hvorefter vi følger dem tilbage til skolen kl. 16.15. Hvis de selv må gå hjem, eller bliver hentet i kirken, må I meget gerne give os besked. Undervisningen foregår i Grøndalskirken på nedenstående tirsdage:

SPØRGSMÅL
Ring til kirkekontoret på tlf 38 79 03 11
eller sognepræst Tine Vængtoft Kristensen tlf 20 48 52 20

Mange kærlige hilsner fra to præster, der glæder sig til at møde jer alle sammen
Tine Vængtoft Kristensen og Ulla Toft