Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken | Grøndalskirken

Bliv minikonfirmand i Grøndalskirken

Vi vender nu stærkt tilbage efter sommerferien med nye minikonfirmander!

Børn, der går i 3. og 4. klasse inviteres til at blive minikonfirmand i Grøndalskirken. Tilbuddet er for alle uanset religiøst tilhørsforhold eller livssyn i hjemmet, man behøver ikke være døbt, og det er gratis.

Det er et tilbud, hvor børnene lærer deres lokale kirke meget bedre at kende. De vil få lov til at gå på opdagelse i kirkerummet, komme op i tårnet, høre om hvordan et orgel fungerer og mange andre spændende ting.

Vi fortæller børnene bibelhistorier, synger sammen med dem, leger, spiser boller og drikker saftevand. Og der er mulighed for at tale om alt muligt mellem himmel og jord.

Vi henter børnene på skolen, når de har fri. Undervisningen varer fra kl. 14.30-15.45, hvorefter vi følger dem tilbage til skolen kl. 16. Hvis de selv må gå hjem, eller bliver hentet i kirken, må I meget gerne give os besked. Undervisningen foregår i Grøndalskirken.

TILMELDING OG SPØRGSMÅL

Sognepræst Tine Vængtoft Kristensen tlf 20 48 52 20  e-mail: tik@km.dk
Sognepræst Carina Gosmer Andersen tlf 40 41 29 48  e-mail: cga@km.dk

Mange kærlige hilsner fra to præster, der glæder sig til at møde jer alle sammen!